Първоначално публикувано от giliev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ръжда
Collapse
X
-
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от giliev Покажи съобщениеМежду другото Пачо се справя с праговете перфектно ! Още не са ми паднали !
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от giliev Покажи съобщениеЗа ръждата сте абсолютно прави ! Аз така съм направил + прегове.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Най добре си я оправи тиизчисваш ръждата .
1. Намазваш с цинков грунд (:mrs Цинко се казва)
2. ако има нужда китосваш и изравняваш
3.Купи си боя и лак в флакон и забравяш за ръждата
аз така постъпих с 33то защотото бояджите искат да ме оправят ръждата около капачката , огромни цени и неволята ме науче мисля че е добре за работа пред блокаако имаш нужда от помощ насреща съм
http://clubalfaromeo.com/forum/attac...2&d=1241420402
Last edited by zilala; d.m.y г., 15:07.
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеНай добре си я оправи тиизчисваш ръждата .
1. Намазваш с цинков грунд (:mrs Цинко се казва)
2. ако има нужда китосваш и изравняваш
3.Купи си боя и лак в флакон и забравяш за ръждата
аз така постъпих с 33то защотото бояджите искат да ме оправят ръждата около капачката , огромни цени и неволята ме науче мисля че е добре за работа пред блокаако имаш нужда от помощ насреща съм
http://clubalfaromeo.com/forum/attac...2&d=1241420402
, тъй като хич ме няма по ремонтите
Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от giliev Покажи съобщениеПо - скоро е нормално
Предният тенекиджия е бил идиот или някой се е опитал да мине евтино.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Колега съжалявам ако съм бил неподговен,но при мен не е имало интрвенция по праговете, просто поцинковката и от двете страни беше започнала да пада точно по ръба на шева и съответно тръгва да раждява. Не искам да влизам в полемика !sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщениеКолеги, вижте какво се разраства по мойта хубавица.
Знаете ли свестен майстор за такова нещо и какво включва и колко горе долу би излязло да се оправи, че ми се плаче като я гледам
знаеш ли как скуриш с скурка 100 - 80 купуваш си преобрзовател на ръжда минаваш мястото чакаш 1 час и после минаваш с кит и пръскаш заспива2 ,3 часа работа е
но си заслужава
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеТая ръжда идва отвътре на прага. Има едно гумено капаче вътре в задния и предния калник - отвори ги светни с фенерче и виж какво става. Ако има ръжда ми пиши на л.с. да ти кажа какво да напръскаш и след това оправяй отвънМаслото като се пропие в ръждата и я спира. Край. На уното ми преди си бях напълнил праговете с масло. Още няма ръжда там. И няма и да има.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеС маслоМаслото като се пропие в ръждата и я спира. Край. На уното ми преди си бях напълнил праговете с масло. Още няма ръжда там. И няма и да има.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment